2016. április 24., vasárnap

ILLÓOLAJOK A MINDENNAPOKBAN



Mely illóolaj segít bőrünk fiatalon tartásában?

Az illóolajok számos bőrproblémát segítenek gyógyítani a pattanásoktól az öregedések, a száraz tapintású bőrtől a zsírosik. Az alábbiakban néhány csodálatos öregedésgátló illóolajat mutatunk be.

Hogyan segítenek az illóolajok a bőr kezelésében?

Sárgabarackmag olaj - magas a vitamintartalma, valamint kiváló hidratáló tulajdonsága van. Segíti a bőr rugalmasságának és tisztaságának megőrzését.  

Sárgarépa vetőmag illóolaj - fantasztikus bőrápoló (frissítő és tonizáló), az egyik legjobb olaj az érett bőrre. Segít abban, hogy a bőr megszabaduljon a mérgektől és a feleslegesen felgyülemlett víztől.   

Csipkebogyó mag olaj - különböző típusú rózsa összegyűjtött magja tele van A és E vitaminnal. Hatékonyan  előmozdítja a szövetek regenerálódását, és segít megelőzni és csökkenteni a ráncokat.

Tömjén illóolaj – ez a típusú illóolaj cytophylactic, ami azt jelenti, hogy segít megvédeni a meglévő sejteket,  és ösztönzi az új sejtek növekedését. Így segíti csökkenteni a ráncokat, feszesíti a bőrt, és elősegíti a hegek megszűnését.

Muskátli illóolaj - javítja a bőr rugalmasságát, és összehúzza a bőrt, csökkenti a ráncok megjelenését. A Vaipani termékek közül -illatanyagsszevetőként szerepel a Mandel Body Lotion, Fair Cream, Pimpact Cream és a Pristine Cream kozmetikumokban.

Levendula illóolaj – segíti  a bőrsejtek regenerálódását, kiváló az érett bőrre, napfoltokra és hegesedésre.

Mirrha illóolaj - az öregedő bőrre kiváló, javítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.


Pacsuli illóolaj – kifejezetten a nagyon érett bőrre ajánljuk.  Elősegíti az új sejtek növekedését, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat.

Ylang ylang illóolaj – alapvető tulajdonsága, hogy  segíte regenerálni a bőrsejteket, kisimítja a finom vonalakat és javítja a bőr rugalmasságát.
Neroli illóolaj - segít a finom vonalak kisímítását, jótékony hatással van a megereszkedett bőrre. Egyfajta citral nevű  természetes kémiai anyagot tartalmaz, ami segíti a sejtek regenerálódását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése