2016. február 29., hétfő

AZ ASHTANGA VAIDYAM MASSZÁZSOLAJAKRÓL





Bár az Ayurveda egészében véve Indiából ered, Kerala az a hely, ahol a hagyományos ayurvédikus gyógyászat megtalálható, és ahol a klasszikus értelemben vett Ayurvéda (fonetikusan: ájurvéda) termékeket is gyártják és használják. 
A múltban az Ayurveda termékeket vagy a 'Vaidya' (tradicionális orvos) készítette el, vagy néha maguk a páciensek, a vaidyák irányítása alatt. 
Az Ashtangavaidyam kb. 2 évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését. Jeleneg a Kerala Ayurveda bölcsőjéből, Thrissur-ból végzi tevékenységét, és igen intenzív jelenléttel bír a nemzetközi porondon. 
Mindezek összefogója, menedzsere, szíve-lelke Mr. Venugopal V.A.M.D. Az ő munkássága igazolja az Ayurveda, valamint India többi hagyományos tudományágban - szerzett tapasztalatát, ismereteit, elköteleződését.  



Mr. Venugopal Ayurveda Tanácsadó, Yoga-szakértő, Prana-gyógyító, életmód-tanácsadó, tradicionális tanácsadó, és számos Ayurvedikus, tudományos, társadalmi, kulturális és spirituális tevékenységgel foglalkozik. Nemzetközileg elismert szaktekintély, s számos nemzetközi kongresszusnak volt szervezője, ko-ordinátora, tanácsadója

Masszázsolajainkról: 

Az ayurvédikus masszázsolajak kiemelkedő szerepet töltenek be az egészség fenntartásában és a betegségek kezelésében.
• Az AAA ayurvédikus gyógyolajak valóban az ayurvéda ősi, eredeti receptjei alapján készülnek.
• A különböző testalkatoknak kialakított ayurveda masszázsolajaink 100%-ban gyógynövényeket tartalmaznak és a test tipikus betegségeire jótékony hatással vannak.


• A gyógyolajak nagy mennyiségű hatóanyagot és kis mennyiségű hordozó olajat tartalmaznak – ellentétben az olcsó import olajakkal, amelyek esetében ez az arány akár fordított is lehet.
• Az AAA ayurvédikus masszázsolajaink sűrűbb, testesebb olajak, így mindig enyhén felmelegítve használjuk. A melegítés elősegíti a hatóanyagok könnyebb és erőteljesebb felszívódását
.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése